Semangat-Semangat!!!

Jangan Memperkecilkan Kemampuan mu... Kerana Kekuatan Tidak Tertumpu Pada Fizikal, Tetapi pada akal fikiran mu.. Berapa Ramai Org Yang Sempurna Fizikal Tetapi Sakit Akal Fikirannya...

Destinasi cinta....

Salam....

Sudah terlalu lama tidak menulis sesuatu di blog usang ini..... kerana kesebukan dunia yang tiada penghujungnya.... Namun Alhamdulillah..... kesibukan itu menyebabkan saya sudah bergelar seorang Isteri.... destinasi baru dan tanggungjawab baru....

Alhamdulillah.... segalanya berjalan dengan lancar... namun.... kita hanya manusia biasa... yang tak mungkin juga sempurna.... kerana kesempurnaan itu milik Allah..... Bagi saya perkara yang kita sudah sedaya upaya berusaha namun masih tidak membuahkan hasil.... itu bukan tidak sempurna.... tapi itulah yang terbaik buat kita...

Bagi mereka yang berada di sekitar Johor Bahru.. yang mencari Bridal, Photographer, MC untuk majlis bersejarah.... saya nak share dengan kamu semua sebab mereka sangat2 best.... sangat puas hati.. dan duit yang dilaburkan tu rasa sangat lah berbaloi... baloiii..... sebab saya dah tengok macam-macam cerita ngeri dari bridal... yg cakap lain hasil lain..... dri Photographer yg janji tinggal janji.... yg amik gambbar asik tengok berapa keping gambar..... dan dri MC yg ala2 pop yea yea.... hehehe

Bagi Ayah, Ibu, Abang dan keluarga, Adik, saudara mara..... sahabat yang hadir... saya sngt terharu dan terima kasih.... fmly yang bertungkus lumus untuk semua ni... dan kepada seluruh persatuan anak minang negeri johor... yang turut bergontong royong menjayakan majlis saya.... terima kasih yang tak terhingga.... kepada yang memberi hadiah..... terima kasih... kerana dengan hadiah anda... saya mengisi kekosongan rumah saya.... :) namun.... bagi sahabat kesayangan saya... yang tidak hadir.... doakan saya.... Apa yang paling best.... rakan blog yg saya x kenal pun ade datang... rakan fb yang kenal kat FB jew pun datang.... jumpa bagi tau.. saya rakan FB,.... rakan Blog.... best la korang....  tp kita x sempat amik gambarkan..... apa pun terima kasih sngt....

28-03-2014

Terciptanya janji antara saya (Eliza) dan suami (Mohd Syazuan) di saksikan tetamu yang ramai..... di masjid Laksamana Skudai Johor.... Baju dan tudung hasil sentuhan saya sendiri.... sangat rasa puas dan lega.... rasa lain bila kita boleh sediakan baju n tudung nikah kita sendiri.... rasa dia lain sngat... tentulah jimat sangat.... owh... hantaran pun sy wat sendiri.... hehehe untuk yang tersayangkan.... semua hasil sentuhan sendiri.... Bridal Leenz's .... saya sangat puas hati ngan bridal ni.. mak andam saya Mira.... so kalau korang masih tercari... try la... orgnya muda lagi.. kecik...kalau tngk mcm x meyakinkan... tp... saya sangat puas hati dengan dia.... mudah untuk berbincang.... harga pun x lah mahal..... Photographer saya adalah suami kepada mira... hehehe ni link untuk Photographer

https://www.facebook.com/PhotoelementPhotography
dan yang ini untuk Bridal
https://www.facebook.com/mira.edura
MC : 0137888776 (dia ni memang best tau.... sangat kreatif....)

Gambar Nikah

Malam Berinai : Baju Minang & Songket Melayu
Baju Sanding 

Baju Potong Kek

Tarian Minang dan Zapin oleh Anak2 Persauan Minang Kampung Melayu dan Masai
terbaik ok!!!! tq22222

No comments:

Post a Comment